Hardenberg’s Got Talent! Dansation groep wint! Super!

30 maart 2017 Evenementen

Hardenberg’s Got Talent! Dansation groep wint! Super!

Ben je muzikaal, kun je goed dansen of heb je een ander talent dat je met Hardenberg wilt delen? Geef je dan op voor Hardenberg’s Got Talent! Dat was de slogan en vanavond was het zover. 11 Kandidaten traden voor het voetlicht in het LOC . De opbrengst van de avond ging naar ‘Free a girl’, een organisatie die zich inzet om meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden.  De organisatie was in handen van tweede- en derdejaarsstudenten van de opleiding Travel, Leisure & Hospitality van het Alfa-college Hardenberg. Alle deelnemers worden beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit Marjolein Brunink, Vivian Rodermond en Bert Nonkes. En de presentatie was,  zoals ieder jaar, in handen van Erik Volkers van Partycentrum Circus.

Hardenberg’s Got Talent heeft al veel winnaars voortgebracht, die door het winnen van dit evenement hun populariteit hebben zien groeien en nu veel geboekt worden voor optredens. Zo is oud-winnaar Jord Brinkhuis inmiddels een bekend singer-songwriter geworden en trad hij zelfs op in het televisieprogramma Koffietijd. Oud-winnaars 79th Street hebben al op veel evenementen in de regio mogen optreden en beide winnaars hebben tevens als jurylid mogen fungeren bij diverse talentenjachten. 

De winnaars van vanavond was een groep van zeven hele jonge meiden en een jongen, die in hun blauw/zwart geruite outfit onder de naam Dansation die als eersten moesten optreden en een super street dance performance brachten. Tweede werd zanger Wesley Hofstede en goede derde een andere zanger Johan Bos. 

Al bij binnenkomst vertoonden twee hip hop gekke artiestenmeiden van Dansschool Erik hun kunsten om die later tijdens de talentenshow nog eens te herhalen, helaas dus zonder prijs. Dat laatste gold ook voor een ander enthousiast street dance team met de naam No Limit.