Giga verbouwing Giga Konijnenhol van start

16 oktober 2016 Nieuws

Giga verbouwing Giga Konijnenhol van start

In Beerze is er begonnen met de uitbreiding en vernieuwing van het Giga Konijnenhol. Vanaf begin april 2017, de start van het nieuwe kampeerseizoen, kunnen de verblijf- en daggasten van het vakantiepark terecht in een groter en vernieuwd Giga Konijnenhol. Onlangs ging de eerste schop in de grond onder toeziend oog van drie generaties Hagedoorn. De verbouwing wordt uitgevoerd door Bouw- en Aannemingsbedrijf Webbink uit Vriezenveen.

Nieuw in 2017
Eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn vertelt: “Na 17 jaar is Bultje het Konijn uit zijn jasje gegroeid. Er wordt aan 3 kanten een uitbreiding gerealiseerd en nieuwe speelvoorzieningen geplaatst van bijna 10 meter hoog. Daarnaast komt er een heel nieuw horecaconcept en worden er 4 bowlingbanen aangelegd. In totaal wordt het Giga Konijnenhol enorm uitgebreid.. Vanaf april 2017 kunnen bezoekers kennismaken met het vernieuwde Giga Konijnenhol.

Het Giga Konijnenhol
Het Giga Konijnenhol is in 1999 officieel geopend door Prinses Margriet en sindsdien een groot begrip in de regio. Het overdekte speelparadijs met theater en horeca biedt het gehele jaar door een plaats voor kinderfeestjes, dagrecreatie, evenementen, schoolreizen, en sinterklaas- en kerstfeesten. Daarnaast is het als overdekte faciliteit een belangrijke schakel voor het vakantiepark, in combinatie met het binnen- en buitentheater waar theatershows en musicals worden opgevoerd met Bultje het Konijn.

Het Giga Konijnenhol blijft nog t/m de kerstvakantie geopend en zal vanaf 9 januari t/m eind maart 2017 gesloten zijn. Het vernieuwde Giga Konijnenhol zal begin april feestelijk worden geopend, waarna het weer toegankelijk zal zijn voor verblijf- en daggasten.

 

verbouwing-giga-3

verbouwing-giga-2

Op de foto van rechts naar links: oud-eigenaar Jan, zoon en huidige eigenaar Gerrit-Jan en diens zoon Teun Hagedoorn.

verbouwing-giga-1

verbouwing-giga-4

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone