Gert Jan Karsten ook volgend seizoen trainer HHC

Gert Jan Karsten ook volgend seizoen trainer HHC.

Gert Jan Karsten zal ook volgend seizoen de hoofdtrainer van HHC Hardenberg’s eerste elftal zijn. Hij verlengde maandagavond zijn contract, waardoor hij een jaar langer verbonden is aan de club.

“We zijn blij dat Gert Jan ook komend seizoen trainer van HHC 1 is”, zegt voorzitter Bert Beun. “Hij kent HHC natuurlijk al goed en heeft snel verbinding met de spelersgroep kunnen leggen, om vervolgens met hen de eerste resultaten te boeken na een moeilijke seizoenstart. We vertrouwen erop dat deze lijn zich continueert en bekrachtigen dat met dit verlengde contract”

Karsten reageert eveneens enthousiast op de verlenging: “Ik ben trots. Het is natuurlijk een gigantische beloning als je na 2,5 jaar beloften en een onverwachte invalbeurt het vertrouwen krijgt van de spelers en het bestuur. Dat is buitengewoon. Het contact met de spelersgroep ging vanzelf. Iedereen deed z’n best. Dat we vervolgens de resultaten boeken en het vertrouwen terugkrijgen, dat is een bijzonder moment voor mij. Voor mij als trainer is het een ultieme droom die uitkomt. Ik ben enorm dankbaar dat ik dit vertrouwen krijg.”

 

foto’s HHC en VechtdalDichtbij