Gerda’s Hairfashion omgetoverd in HAIR

1 maart 2016 Nieuws

Gerda’s Hairfashion omgetoverd in HAIR.

‘Mensen en tijden veranderen’, zeggen Gerda Otten en dochter Merlin. ‘We willen van buiten al laten zien wat wij van binnen ‘voelen’, wat we kúnnen, wat we doen. We passen daarom onze huisstijl aan. De kapsalon zelf is aan een complete update toe zodat wij voor onze klanten en het team aan alle wensen kunnen voldoen. Alles wordt vernieuwd! De salon krijgt een nieuwe look. Gezellig, puur, stoer en dat alles met een klassiek tintje. Dat willen we graag tot uitdrukking brengen met hetzelfde team van geweldige creatieve kapsters, kleurspecialisten en echte vak techneuten’.

Ze zit al van jongs af aan in het kappersvak, nu al zo’n 30 jaar. Vanaf die beginjaren dreef ze in de Herenstraat in Slagharen al haar Gerda’s Hairfashion. Uiteraard deed Gerda Otten dat niet alleen. Ze deed dat samen met een hecht team van zes collega’s. Een van die collega’s is dochter Merlin, waar ze sinds 1 januari de kapsalon samen mee is gaan runnen. Die samenwerking was voor hen een hoogtepunt in beider kappers levens.

Van 21 februari tot gisteren, 1 maart, waren ze even dicht. Voor een aanpassing aan de tijd. Van de voorgevel en van het interieur. Gisteravond  liep het team bestaande uit Erna, Geke, Gerda, Marianne, Marjolein en Merlin trots als een pauw rond in de totaal vernieuwde kapsalon, die vol bezet was met iedereen die hen maar wilden feliciteren met deze heropening en de naamswijziging. Want kort daarvoor hadden Gerda en Merlin de  nieuwe naam onthuld. Dat deden ze door eigenhandig de vier letters, in de regen en staand op een bouwladder, op de gevel aan te brengen. HAIR, een nieuwe, passende naam voor deze kapsalon.

HAIR opening 1

HAIR opening 2

HAIR opening 3

HAIR opening 4

HAIR opening 5