Ga mee Bij Ons op Dagkamp!

23 maart 2016 Evenementen

Ga mee Bij Ons op Dagkamp! Inschrijven start  1 april. Kinderen van 7 t/m 12 jaar, wonend in de Gemeente Hardenberg e.o. willen dit niet missen!

In de laatste week van de schoolvakantie (22 t/m 26 augustus) organiseert stichting Bij Ons Dagkamp​,​ voor het derde jaar op rij, weer een week boordevol activiteiten in het natuurgebied De Oldemeijer in Hardenberg. Deze activiteiten zijn gericht op de thema’s Natuur, Cultuur, Creatief en Sport.

De dagen zijn gevuld met een laagdrempelig, afwisselend programma, waarbij deskundige trainers/docenten van verenigingen en organisaties uit de regio hun passie delen met de deelnemers. Ruud en Priscilla Pleeging, organisatoren van deze vakantieweek, hopen dat kinderen op deze manier gestimuleerd worden nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zij vinden het belangrijk dat dit gebeurt binnen een sfeer waar ieder kind zorgeloos kind kan zijn, zelf mag mee beslissen over zijn/haar dagindeling en gerespecteerd wordt in de keuzes die hij/zij maakt.

Om ook voor kinderen waarvan de ouders geen geld hebben iets leuks te organiseren tijdens de schoolvakantie, zijn er speciaal ​Uitgestelde Plekken​ bedacht. Dit zijn plekken die volledig worden betaald via sponsoring door bedrijven of particulieren. Het streven is om de helft van de beschikbare plekken te reserveren als Uitgestelde Plek.Tijdens de activiteiten is iedereen gelijk, alleen het bestuur weet wie via een Uitgestelde Plek is aangemeld. Ouders met een kind dat voor een Uitgestelde Plek in aanmerking komt worden/zijn hier via de daarvoor verantwoordelijke organisaties over benaderd.

De kinderen zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 en 17:00 uur Bij Ons. Dankzij de vele sponsors die Bij Ons een warm hart toedragen, kunnen wij deze week aanbieden voor € 150,00. Dit is inclusief verantwoord eten en drinken voor de hele dag.

Kijk voor meer informatie en foto’s op de website www.bijonsdagkamp.nl. Enthousiast geworden? Aanmelden kan t/m 31 mei via www.bijonsdagkamp.nl​, Wacht niet te lang, er is plek voor maximaal 56 kinderen. VOL = VOL !! Hopelijk tot gauw Bij Ons !!

dagkamp zomer  web 1 dagkamp zomer web 2