Expo REAL HUMAN BODIEs: vandaag nog tot 18 uur

Expo werkelijke menselijke lichamen  REAL HUMAN BODIES : vandaag nog tot 18 uur. In de Evenementehal in Hardenberg (entree 5).

Tot voor een paar jaar was het bekijken van dode lichamen en het verkennen van de anatomische toestand uitsluitend voorbehouden aan artsen in de dissectiezalen van de universiteiten. De rondreizende tentoonstelling REAL HUMAN BODIES heeft als doel, de anatomische wetenschap aan geïnteresseerde bezoekers – speciaal ook schoolklassen – door te geven. Maar deze tentoonstelling is ook aan te bevelen voor o.a. artsen, verpleegkundigen en al wie in zijn lichaam geïnteresseerd is. Vooral voor  de échte liefhebber dus. Dat kon gister en eergister maar ook vandaag nog,  in de Evenementhal dus.

De tentoonstelling REAL HUMAN BODIES verleent aan de hand van een omvangrijke wetenschappelijke verzameling van ca. 200 waardevolle didactische exponaten een geneeskundige leerstof aan de geïnteresseerde bezoeker. Deze verzameling bestaat onder andere uit al of niet nagemaakte onderdelen van bewaarde menselijke lichamen, skeletten, ledematen en organen. Een unieke  blik in de anatomie van het menselijk lichaam.