Evenementenhal tovert beurshallen om: event ‘BOUWBLOKJES’

28 juli 2016 Evenementen

Evenementenhal Hardenberg tovert beurshallen om voor ‘BOUWBLOKJES’

De imposante beurshallen van Evenementenhal Hardenberg worden volledig omgetoverd tot een waar legoparadijs. De metamorfose is nodig voor de komst van het legofestijn ‘BOUWBLOKJES’. Dit tweedaagse evenement vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 augustus.

Jong en oud kunnen zich tijdens ‘BOUWBLOKJES’ urenlang vermaken met legobouwwedstrijden, het compleet maken van eigen legocollecties bij één van de deelnemers aan de LEGO markt of het ontdekken van de meest fascinerende legocreaties. “Het mag de bezoekers aan niets ontbreken”, zegt Jos Warringa namens Evenementenhal.

Daarom zijn er volop activiteiten tijdens ‘BOUWBLOKJES’. Zo is er een racebaan, een bouwhoek, een indoordoolhof, springkussens, demonstraties en zelfs een bioscoop. “Het is de eerste keer dat het legofestijn onder de nieuwe naam ‘BOUWBLOKJES’ plaatsvindt in Hardenberg. En dat willen wij meteen groots aanpakken”, legt Warringa uit.

Er wordt een speciale LEGO markt ingericht waar ontelbare legoblokjes te koop zijn. Ideaal voor de legoliefhebber die al tijden op zoek is naar dat ene legosteentje om zijn/haar legoset compleet te maken. Maar de LEGO markt is geschikt voor iedereen, ook voor de beginner.

“Het is een fantastisch gezinsuitje”, zegt Warringa. “Een ideale gelegenheid om in de zomervakantie een dagje weg te gaan met elkaar. Het legofestijn is ook geschikt voor kinderfeestjes. Een hele dag spelen met LEGO, welk kind wil dat nou niet?”.

De entree voor ‘BOUWBLOKJES’ is 4 euro per persoon, kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa. Parkeren is voor alle bezoekers gratis.

Op 13 en 14 augustus zijn de deuren van Evenementenhal Hardenberg geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over ‘BOUWBLOKJES’ is te vinden op www.evenementenhal.nl.nl/bouwblokjes.

Lego Festijn web