Evenementenhal: drukke Winter Fair

29 november 2015 Evenementen

Evenementenhal: drukke Winter Fair. Het waren inderdaad tevreden geluiden bij de standhouders en bij de organisatie. Of het slechte weer van de zondag daaraan meegeholpen heeft? De standhouders vonden van niet. Het was wél een goeie koopzondag, er werd meer verkocht dan op de voorgaande dagen. Bij Royal Dresses ging het niet om directe verkopen. Dit bedrijf ging het er om in the picture te raken voor bij speciale gelegenheden. De fraai getooide opvallende dames maakten promotie door tussen het publiek te lopen en kwamen zo nu en dan op de stand terug voor een staatsiefoto. Bij de stand van bontgeblokt.nl uit Dedemsvaart was het een drukte van belang. Kennelijk zijn bonte kadootjes en hippe workshops vooral ook erg in trek in de decembermaand. En dan was er ook DA Drogisterij Santé. Normaal is dat Siska haar beide drogisterijwinkels in Coevorden en Hardenberg ook drijft voor een deskundig advies. Of om de klanten bijvoorbeeld te laten genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling. In de Evenementenhal ging het uiteraard ook om bekendheid te krijgen maar ook om samen met collega Marloes aanvullende, interessant geprijsde,  verkopen uit drogisterij- en schoonheidsartikelen te halen.

Er was algemeen veel te zien en te beleven tijdens Winter Fair 2015.  Want wanneer de herfst er weer is maken de mensen het thuis extra gezellig en zoeken warmte en gezelligheid bij vrienden en familie. Alles om deze dagen op te fleuren is te vinden op die Winter Fair in de Evenementenhal in Hardenberg. Ieder jaar komen er veel mensen de allernieuwste trends voor komend najaar bekijken en kopen. Bij het betreden van deze sfeervolle indoor fair worden bezoekers verrast met een grote diversiteit aan exposanten. In de feestelijk aangeklede stands en pagodetenten treft men om en nabij 170 exposanten op het gebied van: modern & klassiek interieur, woonaccessoires, bloem- en groeiproducten, kunst, antiek en brocante, uiterlijke verzorging, wijnen en delicatessen. Verschillende exposanten laten het vakmanschap zien door middel van demonstraties en op gezette tijden klinkt er een muzikale noot.

Voor de bezoeker was de Winter Fair dé kans om nieuwe ideeën en suggesties op te doen en te genieten van alle facetten van het goede leven!