Evenementenhal: Beleef – Food, drinks & more en biertapkunst

8 november 2016 Evenementen

Evenementenhal: Beleef – Food, drinks & more en biertapkunst

Dé regionale horeca vakbeurs, voorheen Horeca & Food Inspiratie Hardenberg, werd gister onder een nieuw concept imago geopend als Beleef – Food, drinks & more in de Evenementenhal in Hardenberg. De Evenementenhal heeft de wensen en behoeften van de markt vertaald naar een nieuw concept. Er is gekozen voor ‘Beleef – Food, drinks & more’ omdat beleving bij deze nieuwe editie van de vakbeurs een zeer belangrijk aspect is geworden. Voor het nieuwe beursconcept zullen ook vandaag en morgen nog veel bezoekers uit de gastvrijheid sector naar de Evenementenhal komen. Alles staat helemaal in het teken van Proeven, Beleven en de perfecte locatie om te netwerken binnen de sfeervolle ambiance op de beursvloer.

Daarnaast organiseerde de Stichting Tapwedstrijden.nl  gister een voorronde van de Nederlands Kampioenschap Biertappen. Aan deze voorwedstrijd werd door 20 horecaondernemers meegedaan. Een professionele vakjury beoordeelde het ambacht van voorbereiden, tappen, presenteren en serveren van de getapte biertjes en het schenken van speciaal bier. Volgens Vincent van der Wardt, de voorzitter van de stichting, is de vraag naar gastvrijheid en goed tappen gestegen. “Het niveau van de deelnemers ligt elk jaar hoger en wij zien dat ondernemers veel werk maken van de gastvrijheid die zij en hun personeel leveren aan de gasten.”

De prijswinnaars van deze noordoostelijke voorronde waren: John Meijerink van Paviljoen Het Lutterzand uit De Lutte. Tweede werd Diana Bakker van Het Koetshuis uit Nijkerk en de derde prijs was voor Bianca Stroeve van café De Steen uit Willemsoord.

Bekijk een impressie van deze vakbeurs en van de biertapwedstrijden.

horecabeurs-16

horecabeurs-15

horecabeurs-14

horecabeurs-13

horecabeurs-12

horecabeurs-11

horecabeurs-19

horecabeurs-10

horecabeurs-9

horecabeurs-8

horecabeurs-7

horecabeurs-21

horecabeurs-25

horecabeurs-24

horecabeurs-27

horecabeurs-28

horecabeurs-18

horecabeurs-17