Erwin Nijhof zingt in Van Dedem Marke

14 maart 2016 Evenementen

Week van de Zorg en Baalderborg Groep.

Om ervoor te zorgen dat de ouderen in Dedemsvaart en de buurtbewoners Van Dedem Marke als wijkcentrum gaan zien, organiseert de locatie allerlei activiteiten. Ook tijdens de Week van Zorg & Welzijn. Op 14 maart werd afgetrapt met een bezoek van Erwin Nijhoff.  Hij nam de plaats in van oud-scheidsrechter Roelof Luinge, die helaas verhinderd was. Samen met de leerlingen van het Vechtdal College werden er allerlei verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder een karaoke. Ook de Fit-ruimte in Van Dedem Marke werd aan activiteiten gedaan. Voor mensen wie het bewegen wat moeilijker ging waren er denkspelletjes en gezelschapsspelletjes.

Goeie buur.

‘En dat kunnen ook mensen uit de buurt ontdekken,’ benadrukt Goeree. Ze geeft aan dat de Van Dedem Marke ‘een goeie buur’ wil zijn en op basis daarvan alle faciliteiten in het zorgcentrum ook beschikbaar stelt voor alle ouderen in de buurt. In dit verband zijn buurtgenoten ook welkom bij de Van Dedem Marke op donderdag 18 maart om de nationale pannenkoekendag te vieren. Voor die gelegenheid bakken jongeren van ChillOut! pannenkoeken in het zorgcentrum. Ook wordt er door jeugd ge-djayt en spelletjes gespeeld met de ouderen.

Open dag.

Op zaterdag 19 maart vindt de Landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn plaats. Die dag zijn ook diverse andere locaties van de Baalderborg Groep open, zoals Zwembad, Bewegingsagogie en Psycho Motorische Therapie (PMT) en Nachtzorg p/a De Tol, Vlasakkerkamp 8 in Hardenberg, van 13.30 tot 16.30 uur, Arbeidscentrum De Koppeling, Molensteen 3, Hardenberg, van 10.00 tot 15.00 uur en Muldershoek aan de Stationsweg 65 in Bergentheim, van 14.00-16.30 uur.

week zorg dedem marke 1  week zorg dedem marke 3

week zorg dedem marke 4

week zorg dedem marke 2

week zorg dedem marke 5