Drukke Infra beurs in Evenementenhal. Met mooie veiling voor Kika.

9 februari 2017 Evenementen

Drukke Infra beurs in Evenementenhal. Met mooie veiling voor Kika.

Op woensdag 8 februari vond in de Evenementenhal Hardenberg een veiling voor het goede doel plaats. De volledige opbrengst gaat naar Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). De veiling werd gehouden tijdens de vakbeurs Infra Relatiedagen 2017. 

Alle bezoekers en exposanten van Infra Relatiedagen 2017 konden naar de veiling komen en meebieden. De veiling werd gehouden met live ‘zingende’ veilingmeester en bidcatchers van Ritchie Bros. Er werden in totaal 27 veilingitems, waaronder twee van de provincie Overijssel, stuk voor stuk aan de hoogste bieders verkocht. Naar verluidt leverde dat een bedrag op van ca. 25.000 euro.

Deelnemers aan de veiling konden onder meer bieden op het laten plaatsen en afvoeren door van Werven van een afvalcontainer (6 kuub) voor puin-, grond-, groen- of bouwafval binnen Nederland (m.u.v. de eilanden), een in-company training ‘Slagvaardig handelen bij aanbestedingen’ door Jos van Alphen, de mogelijkheid om als officiële gast een Statendag bij te wonen, een lunch met gedeputeerde Bert Boerman van Provincie Overijssel (portefeuille Mobiliteit, Water en Sociaal), de inzet van een grondzuigauto inclusief brandstof en bediening voor een werkdag, een professionele duurzaamheidsscan en een nieuwe, complete bandenset voor een mobiele graafmachine.

Deze professionele veiling voor het goede doel werd dus gehouden door Ritchie Bros Auctioneers in samenwerking met Bouwend Nederland en Infra Relatiedagen. Deze vakbeurs vormt al achttien jaar een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners. Het driedaagse evenement wordt elk jaar bezocht door ruim 18.000 infraprofessionals van gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Meer exposanten

Bezoekers ontmoeten op de beurs ruim 330 exposanten (weer meer dan vorig jaar), uit de grond-, weg- en waterbouwbranche met een divers en inspirerend aanbod.