Druk dansweekend bij Dansschool Erik

19 april 2016 Evenementen

Dansschool Erik beleefde één van haar drukste dansweekenden. Het begon vrijdag 15 April met een ware beursgang naar de succesvolle Ladies Lifestyle Expercience in de Evenementenhal. Aldaar werden demonstraties en workshops Latin Solo gegeven en tevens werden de nagelnieuwe programma’s Draag&Dans en Ladies High Heel Class gepromoot.

Zaterdag 16 April stond het allereerste (dans)schoolreisje op het programma met een bezoek aan de Bavaria Brouwerij in Lieshout en een uitwisseling met dansschool van de Burgt in Veghel. Een volle touringcar met leerlingen genoot van deze unieke en zeer geslaagde dag.

Zondag 17 April liet het HipHop-team Youngstaz o.l.v. instructrice Marloes zich van haar beste kant zien tijdens We Can Dance in Dalen, een prachtige demonstratiewedstrijd met alle Urban dansvormen.

Onderwijl gaf instructrice Moderne Dans, Sharon Veltink, acte de présence tijdens een landelijke wedstrijd Modern en Jazz. Hierin werd ze respectievelijk 2e en 1e waarmee ze een plaatsing voor het NK heeft veilig gesteld. Haar pupillen Liv Kampman en Claudia Bril grepen op een haar na mis naast een finale notering wat voor hun landelijk debuut zeker geen slechte prestatie was.

Dichter bij huis dansten de stijldans wedstrijdparen van de Hardenbergse dansschool een SOND slotkampioenschap in Oldenzaal. Het ‘ladies-only’ paar Cynthia en Sandy Bekhuis brachten het tot de halve finale C klasse ballroom. Eveneens bij de junioren behaalden Theo van der Geest en Trijnie Barla een 2e plaats in de Hoofdklasse ballroom. In de Open klasse behaalden zij een 4e plaats in zowel dag- alsook seizoenresultaat. In de A klasse senioren behaalden André en Monique vd Kolk een 6e plaats (3e eindklassement), André en Silvia Fidder een 5e plaats (2e eindklassement) en Robert en Anita Tardy een 2e plaats (4e eindklassement). Het paar Fidder nam tevens nog de 2e plaats Latin Senioren mee naar huis.

Fotomateriaal dansschool Erik

pers 5

pers 3

pers 2

pers 1

pers erik

pers 4