Drieluik in Evenementenhal Hardenberg: auto’s, kamperen en creativiteit

19 februari 2017 Evenementen

Drieluik in Evenementenhal Hardenberg: auto’s, kamperen en creativiteit.

Het was een druk weekend in de Evenementenhal Hardenberg: auto’s, kamperen en creativiteit. Er werden drie grote evenementen georganiseerd. Auto-Expo, Kampeer & Vrije Tijd en Crea Weekend Voorjaar. 

Auto-Expo Hardenberg.

Auto-Expo Hardenberg is de grootste autoshowroom van Overijssel. Voorheen vond het evenement plaats in het Paasweekeinde, maar dit jaar koos de organisatie ervoor om Auto-Expo te houden op 17, 18 en 19 februari. Het complete wagenpark van Auto-Expo Hardenberg bestond uit modellen van onder andere Citroen, Renault, Skoda, Ford, Audi, Volkswagen, Toyota, Mitsubishi, Suzuki en Hyundai. In totaal waren er 250 auto’s te bezichtigen. 

Kampeer & Vrije Tijd.

Kampeerders, fietsers en wandelaars kwamen aan hun trekken tijdens Kampeer & Vrije Tijd. Er was een groot aanbod aan kampeermiddelen, campers en caravans. Ook waren er campings uit binnen- en buitenland aanwezig om bezoekers alles te vertellen over de mooiste kampeer-, wandel- en fietsgebieden. Verder was er een fietsbaan aanwezig om meteen de nieuwste aankoop te testen en zijn er meerdere presentaties bij te wonen op het gebied van kamperen.

Crea Weekend Voorjaar.

Een creatief café, een handwerkplein en taarten bakken. Het was slechts een greep uit het aanbod van Crea Weekend Voorjaar, de beurs voor iedereen met een creatieve hobby. Er waren diverse workshops en demonstraties te volgen op creatief gebied: van sieraden, kralen, taart en cupcake tot decoratie, haken, keramiek en schilderen.