Drie schrikkelbaby’s in Röpcke-Zweers Ziekenhuis

Drie schrikkelbaby’s geboren in Röpcke-Zweers Ziekenhuis.
Het blijft voor veel mensen een bijzondere dag, 29 februari. Extra bijzonder is het, wanneer je op deze dag wordt geboren. In het Röpcke-Zweers Ziekenhuis te Hardenberg zagen maar liefst drie baby’s hun eerste levenslicht op deze schrikkeldag. Féline Dommerholt, Charlotte Groen en Teim Bijenhof kwamen gezond en wel ter wereld in het ziekenhuis van de Saxenburgh Groep. Het is voor alle drie ouderparen hun eerste kind.

Vader Alfred Dommerholt en moeder Renate Cremer uit Kloosterhaar ervaren de geboorte van hun dochter als heel speciaal, na een jarenlange kinderwens. “Deze bijzondere dag past helemaal in het plaatje.” Anneke en Remco Groen uit Balkbrug waren blij dat de bevalling zo snel ingeleid kon worden in het ziekenhuis en hebben de schrikkeldag voor lief genomen. De eerste verjaardag van hun dochter vieren ze waarschijnlijk op 1 maart. Carmen Bijenhof uit Geesteren vertelt dat haar man nog even heeft overwogen om de baby op 28 februari in te schrijven bij de gemeente, maar ja, feiten liegen niet. Ze denken er wel over om de verjaardag van hun zoon op die dag te vieren.
De ouders hebben allen bewust gekozen om te bevallen in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis: Kleinschalig, dichtbij, geen files, persoonlijke benadering, goede ervaringen, van huis uit altijd al georiënteerd op Hardenberg. De Saxenburgh Groep is blij dit te horen en wenst de schrikkelbaby’s en hun kersverse ouders een gezonde en gelukkige toekomst.

schrikkelbaby 1