Drie dagen lang Kerstmarkt in Hardenberg

12 december 2016 Evenementen

Drie dagen lang Kerstmarkt in Hardenberg.

Muziek, lekker eten en drinken, kerstartikelen, verschillende winterse karakters, graffiti, live Outdoor-Cooking, de Kerstman in zijn arrenslee. Dat waren een paar een paar elementen van de drie-daagse Kerstmarkt in Hardenberg, die donderdag begon. Deze Kerstmarkt was een samenwerkingsverband tussen Stad Hardenberg Promotie, Projectbureau DOEN! van het Alfa-college,  het RTC, Cultuurkoepel Vechtdal en Stichting Centrum Management Hardenberg.

De kerstmarkt breidde zich zaterdag uit rondom de Stephanuskerk en de Voorstraat. Met een levende kerststal, knusse kerstkramen, bijzondere acts en eten en drinken.  Op de markt stonden tussen de pagodetenten door een aantal overdekte houten huisjes, waar glühwein, chocolademelk  en diverse kerstartikelen verkocht werden.

Muzikaal Programma
Verder zetten de studenten een muzikaal programma in elkaar met optredens van Singer-Songwriters in de speciale horecatent.  Hier traden onder andere 79th street, Hilde en Richard, leerlingen van het Vechtdal College, Hanna Schoonbeek, Mark Brouwers en Nick Arends op.  In deze horecatent  worden bovendien de lekkerste gerechten met live Outdoor Cooking  van de Uitdaging bereid door de studenten van de Koksopleiding van het Alfa College.   Centraal op de Markt stond de grote tent met optredens van de koren Together en Animato, een Duits koor, het Groot Gramsberger Kerstmannenkoor, de Vechtaler Jungs, Quint, de Breiberger Muzikanten en KNA.

Bekijk een inpressie in het fotoalbum van de vrijdagvond en zaterdagmorgen. 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone