Weer super Slobberfeest op Wilhelminaplein

7 augustus 2015 Evenementen

Maar liefst twee dagen lang is het Wilhelminaplein de locatie voor het gezelligste gratis vakantiefestival van het Oosten, stat op de site van het Slobberfeest. Naast het vele publiek, dat vaak speciaal terug komt van vakantie, zijn er diverse artiesten die het feestje compleet maken.

Donderdag stond de feestformatie Helemaal Hollands en The Clash of the Coverbands finalist Empire op het podium. Empire is de energieke zevenkoppige coverband die met hun veelzijdigheid en interactie naam heeft gemaakt als dé rock/pop sensatie van Overijssel! Ze wisten ook nu weer als ervaren muzikanten en op elk feest hun enthousiasme over te brengen op het publiek met behulp van hun dynamische show waarin een originele keuze aan recente hits werden afgewisseld met de echte klassiekers en, niet te vergeten, de echte feestplaten!

Met hun brede repertoire liet het duo Helemaal Hollands de feestgangers totaal uit hun dak gaan met o.a. de hits ‘waar is dat feestje’ en ‘zak een naar beneden’. Uiteraard ontbraken de stampende feestmedley’s ook deze keer niet.

Vrijdag komt Emmaly Brown rocken op het Wilhelminplein. Emmaly is bekend van o.a. The Voice of Holland, daarnaast deed ze succesvol mee aan een grote talentenjacht in Amerika. Met haar prettige rockstem, stoere uitstraling stijgt ze niet alleen vocaal boven iedereen uit maar is het zeker volop genieten. Ze zingt elk genre, rockt als een rockstar en zingt ballads vaak beter dan het origineel.

Helemaal gek, supermuzikaal, verrassend, en vooral erg veelzijdig, zo kun je de show van de dames en heren van Papa di Grazzi het beste omschrijven. Naast de populaire all time classics speelt de band, met blazers, superlenige sexy danseressen en een knetterende videoshow, up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers. Beleef de vrijdag slobberavond met die speciale Papa di Grazzi sound in een daverende show!

Op beide dagen staat DJ Jan Gerrits op de bühne om tussen de live-muziek het plein in een fantastische sfeer te brengenen te houden.