Pinksteren: Dedemsvaart Natuurlijk nóg leuker

Dit jaar wordt Pinksteren in Dedemsvaart Natuurlijk leuker

Door heel Dedemsvaart en omstreken gonst dezelfde vraag als voorgaande jaren. ‘Waar ben jij Tweede Pinksterdag?’ Voor wie een echt leuke dag wil beleven is dat antwoord: Dedemsvaart Natuurlijk! Met een programma dat voor deze derde editie nog uitgebreider is opgezet, het succes van 2015 in het kielzog en het enthousiasme van organisator Arsanio Wiet en de circa 110 vrijwilligers, kan het 16 mei 2016 van 11.00 uur tot 20.00 uur niet anders dan een nog groter spektakel worden. Evenals voorgaande jaren is de locatie de recreatieplas Kotermeerstal, die het ideale recreatieoord levert. En het leuke is: de toegang is helemaal gratis!

Dedemsvaart Natuurlijk begon in 2014 als een bescheiden idee maar beleefde een spectaculaire primeur waar zeker 10.000 mensen op afkwamen. In 2015 werd dat aantal ruimschoots overtroffen met 12.000 bezoekers. Dat het festival binnen 2 jaar zou uitgroeien tot een begrip in de regio en hét vermaak op tweede Pinksterdag had niemand durven dromen.
Ook dit jaar betekent Dedemsvaart Natuurlijk een leuke, gezonde en ontspannende dag met, veel activiteiten en recreatiemogelijkheden voor alle leeftijden, lekker eten en genieten van een woest aantrekkelijk muzikaal programma op vier verschillende podia.
Met meer dan twintig acts belooft de derde editie van het Dedemsvaartse festival weer een enorm feest te worden voor muziekliefhebbers. Of het nou pop, rock, metal, dance blues of reggae is: voor iedere fan van goede muziek biedt Dedemsvaart Natuurlijk veel moois. De line-up is een mix van gerenommeerde namen, upcoming acts en lokaal talent.

Het programma voor 2016 ontvangt vele enthousiaste reacties. Niet alleen via de likes op Facebook, maar ook in de wandelgangen. Voor wie niet goed op de hoogte is verwijst Arsanio naar de website www.dedemsvaartnatuurlijk.nl of Facebook, waarop het dagprogramma is te vinden. ‘Het is teveel om op te noemen, op de website staat alle informatie: welke bands en welke demonstraties je waar kunt vinden, videomateriaal en bovendien een plattegrond van het festivalterrein bij de Kotermeerstal’.
Bezoekers uit de omgeving wordt gevraagd om op de fiets naar het festival te komen. ‘Deze kan gratis gestald worden. Wie met de auto komt, moet dit jaar rekening houden met parkeerkosten van vijf euro per auto.
Wij hebben er zin in, tot Tweede Pinksterdag, tot Dedemsvaart Natuurlijk!

Bekijk hieronder in het  fotoalbum een beleving van dit evenement.