De Kleine Wolf: proficiat met onderscheiding

13 januari 2016 Nieuws

Ondervind zelf waar ‘de kleine wolf’ groot in is. Dat is de leus van Camping De Kleine Wolf uit Stegeren. En dat maakten ze waar tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht toen ze van de ANWB vandaag de titel ‘Camping van het Jaar 2016’ kregen in de categorie ‘De mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar)’.

kleinewolf xx

Ze zijn de nr. 1 camping van Europa geworden! In de maand oktober publiceerde de ANWB een longlist met campings die in de voorronde van de ANWB-verkiezing ‘Camping van het Jaar 2016’ zijn geplaatst. De gasten van De Kleine Wolf hebben de camping aangedragen voor deze nominatie.  Nederlandse kampeerders hebben toen massaal kunnen stemmen op hun favoriete camping. Er waren vier campings overgebleven in de categorie ‘De mooiste camping voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar’. Van deze vier campings is Camping de Kleine Wolf de enige Nederlandse camping. Een jury, bestaande uit de ANWB-campingspecialisten en kampeerders koos de camping van de eigenaren Geralda en Lukas Kat uit.

Op 5 sterren camping ‘de Kleine Wolf’ zijn alle kampeervelden ruim en overzichtelijk ingedeeld en zijn alle plaatsen comfortplaatsen. Dit houdt in dat alle kampeerplaatsen voorzien zijn van 8 ampère stroom, CAI-aansluiting, water en afvoer. Op Camping de Kleine Wolf zijn alle kampeerplaatsen ruim van opzet, zoals het hoort op een echte 5 sterren camping! De plaatsen liggen heerlijk beschut tussen de bomen, op gezellige en knusse grasvelden of tussen mooi aangelegde singels. Op de site van de ANWB staat: ‘Op Camping De Kleine Wolf speelt leeftijd gewoon geen rol. Er is zoveel te doen en te beleven dat geen kampeerder(tje) zich een moment hoeft te vervelen. Je kunt niet genoeg krijgen van het zwembad met zijn snelle glijbanen, of van lekker zonnen op de ligwei. Bob en Babet van de animatie organiseren leuke dingen voor groot en klein, zoals Boer zoekt Koe. En die tieners? Die trekken eropuit met de kano, survivallen of maken een love-tour door het bos. Misschien is er nog even tijd voor een terrasje met de hele familie in een van de gezellige Vechtdaldorpen’.

Momenteel is men in Stegeren bezig een Family Fun Indoor Speelparadijs te realiseren.De opening is tijdens het Paasweekend. Zo’n overdekte speelparadijs wordt de perfecte locatie voor het hele gezin om zich uren te vermaken! Er komen drie zones in het speelparadijs; een lage zone voor de kleinste kinderen, een middelhoge zone met een wedstrijdelement en een hoge zone waar kinderen kunnen spelen, klimmen en klauteren met hoogtes tot tien meter. Het Family Fun Indoor Speelparadijs wordt geopend tijdens het paasweekend in 2016.

Waaraan dit succes te danken is? In eerste instantie vooral aan het feit dat men vooral een gezinscamping wil zijn. Aan dat imago is van begin af aan gewerkt. Family Fun Indoor moet daar weer een belangrijke aanvullende impuls aan geven. Naast de tal van andere activiteiten waar men op De Kleine Wolf veel energie in stopt. Animaties zijn er bijvoorbeeld niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Men kent ‘vader en zoon voetbal’, er zijn vuurwerkshows, ponyshows, musicalactiviteiten, een wedstrijd als ‘mijn papa is de beste’ etc. etc.  Kinderen kunnen er disjockey spelen en ’s avonds zijn er evenementen met verlichte bootjes op de vijver. In het belendende eigen bosgedeelte kan men hutten bouwen, organiseert men speurtochten en het bos wordt als parcours gebruikt voor bestuurbare modelauto’s. Zo maar een greep uit de vele recreatiemogelijkheden om te bereiken dat de gasten van alle leeftijden een ‘quality time’ beleven tijdens hun vakantie, c.q. hun verblijf op deze camping.

kleine wolf 1

kleine wolf 2

kleine wolf 3

kleine wolf 4

kleine wolf 5

kleine wolf 6

kleine wolf 7

kleine wolf 11

 

kleine wolf 8 kleine wolf 9