Bij Ons Dagkamp: de tweede ochtend

29 augustus 2017 Geen categorie

Bij Ons Dagkamp: de tweede ochtend.

Die stond dinsdagmorgen uit sport en spel. Er werd aan softbal gedaan, de kinderen kregen plezierig judo onderricht, er was in spelvorm een slip-en-slide baan af te leggen en er was een bootcamp. 

Bij Ons Dagkamp in de personen van de organisatoren  Ruud & Priscilla Pleeging (‘We vinden het zo leuk om te doen, steken er ontzettend veel uren in en hebben er graag een week vakantie voor over’) organiseert ook deze zomer in het natuurgebied De Oldemeijer in Hardenberg weer een vakantieweek voor kinderen van 7 t/m 12 jaar uit de Gemeente Hardenberg, daarbij geholpen door gemotiveerde en enthousiaste mensen die op vrijwillige basis gedurende één week groepen kinderen kunnen en willen begeleiden. De ca. 60 kinderen krijgen een zeer divers programma van meer dan 60 verschillende activiteiten aangeboden, vijf dagen lang. Elke dag zijn er activiteiten in de thema’s Natuur, Cultuur, Creatief en Sport. Hiermee worden de kinderen gestimuleerd nieuwe uitdagingen aan te gaan. De activiteiten worden gegeven door vrijwilligers en deskundige trainers/docenten van verenigingen en organisaties uit de regio.
Alles vindt plaats in een beschermde omgeving waarin ze met respect voor elkaar veel plezier beleven en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten.