Crea en Hobby Fair tijdens Dedemsvaria

Crea en Hobby Fair tijdens Dedemsvaria

Tijdens de Dedemsvaria van 2016 wordt voor de derde keer een gezellige amateur Crea & Hobby Fair georganiseerd en wel op vrijdag 5 augustus 2016. Voor alle hobbyisten die iets leuks maken en dat uit willen dragen, staat een kraam van 4 meter ter beschikking. Er is ruimte voor creatieve ideeën zoals workshops, zodat bezoekers ook zelf aan de slag kunnen. Voorwaarde voor de gratis kraam is wel dat de hobbyist niet ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel.

Hobbyisten die wel een K.v.K. inschrijving hebben zijn ook van harte welkom. Van hen vraagt de organisatie per kraam echter een vergoeding van € 35,00 voor de huur van die kraam.

De Fair vindt plaats in het centrum van Dedemsvaart vanaf 13.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Voor meer informatie kunt u bellen met de secretaris van de Stichting Dedemsvaart. Het telefoonnummer is: 06-13224578 (Meggie Zennipman).

Geïnteresseerden voor een plaats op de Crea en Hobby Fair kunnen een inschrijfformulier aanvragen door een email te sturen naar hobbyfair@dedemsvaria.nl

dvaria web