Cabarettalent Kirsten van Teijn met droomdebuut in de Gashouder

15 april 2016 Evenementen

Cabarettalent Kirsten van Teijn met droomdebuut in de Gashouder

Zaterdag 23 april staat vanaf 20.15 uur de met juichende kritieken overladen nieuwe cabaret-ster Kirsten van Teijn in de Gashouder Dedemsvaart. Kirsten werd 26 jaar geleden in Heiloo geboren. Haar eerste avondvullende voorstelling ‘Heilloos’ werd overal buitengewoon lovend en in kranten veelal met maar liefst vier sterren ontvangen. Kirsten presenteert zich in de theaters met een gedurfde, maar kwetsbare muzikale cabaretvoorstelling over waar je vandaan komt en waar je je heil vindt. Ze heeft het lef en ongegeneerde van Adèle Bloemendaal, het chaotische en onweerstaanbaar komische van Brigitte Kaandorp en giet daar een lekker onvoorspelbaar sausje van zichzelf over. Dit natuurtalent maakt indruk met goede grappen, een monumentale zangstem en ongekende flair. Ze is ontwapenend schaamteloos, goudeerlijk en wordt op gitaar meer dan verdienstelijk begeleid door Leon Sibum.
Informatie en kaartverkoop via www.gashouderdedemsvaart.nl.

Theaterbrochure
Deze voorstelling is tevens de laatste cabaretvoorstelling van dit seizoen in de Gashouder. Voor het nieuwe seizoen staan er weer geweldige nieuwe cabaret, jeugd, muziek, streektaal, toneel en andere voorstellingen op het programma.
Let dus op de nieuwe theaterbrochure die i.s.m. de Reestkerk en De Baron uitgegeven en huis-aan-huis verspreid wordt in week 19 op 11 mei a.s. Brochure gemist? Haal een gratis exemplaar bij de bibliotheek, de Multi Mediashop of diverse andere winkels in Dedemsvaart.
Het nieuwe programma 2016 – 2017 wordt rond 11 mei ook op www.gashouderdedemsvaart.nl gepresenteerd.

 

Kirsten web