Cabaretier Omar Ahaddaf in de Gashouder

Zaterdag 19 maart om 20.15 uur staat Omar Ahaddaf met zijn nieuwe voorstelling ‘Grenzeloos’ in de Gashouder Dedemsvaart.
Omar won de publieksprijs bij het Amsterdams Kleinkunst Festival 2006 en de tweede plaats bij het Knock Out Comedy Festival, maar volgens de krant had hij de winnaar moeten zijn. In 2012 wist hij zowel de jury- als de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival op zijn naam te zetten.
‘Grenzeloos’ is een persoonlijke voorstelling, waarin stand-up comedy, vertelkunst, muziek en theater samenkomen. Over kunnen dromen, grenzeloos uit de box denken, de kunst van het relativeren en het durven kijken vanuit andere perspectieven.
Omar zoekt grenzen op, is gedurfd, maar ook warm, innemend en ontwapenend. Een verteller die iets te melden heeft en dat mixt met flink wat trefzekere grappen.
Een bijzondere cabaretvoorstelling vol lachmomenten maar ook met buitengewoon intrigerende momenten. Een aanrader voor alle cabaretliefhebbers en voor iedereen die net als Omar grenzeloos durft te dromen.
Informatie en kaartverkoop via www.gashouderdedemsvaart.nl.

gashouderbericht web