Bruisend feest rond nieuwe Crazy Cone glijbaan

24 april 2016 Nieuws

Bruisend feest rond nieuwe Crazy Cone glijbaan de Zandstuve
Zaterdag 23 april om 13.30 uur was het zover: de spectaculaire glijbaan ‘Crazy Cone’ in het zwemparadijs van Kampeerdorp De Zandstuve werd, na maanden hard werken, onder zeer grote belangstelling geopend. De officiële opening werd verricht door Marijn en Lisa Eshuis, burgemeester Stufieus in een leuke samenwerking met het waterpoloteam van de Grunte.
Na een openingswoord van Mariska en Gerdinand, directeuren van het kampeerdorp, knipten hun kinderen, Marijn en Lisa het lint door. De glijbaan werd als eerste in gebruik genomen door Marijn, Lisa en het waterpoloteam. Het waterpoloteam trok samen met themafiguren een grote doek van de glijbaan, waarna een zee van ballonnen het luchtruim betrok. Al snel stond jong en oud in de rij voor deelname aan de eerste Crazy Cone wedstrijd. Winnaar Wesley, die op de camping kampeert, kon met de snelste tijd een leuke prijs in ontvangst nemen.
De zogenaamd ‘Crazy Cone’ is ruim 50 meter lang, supersnel en spannend door lichtgevende cirkels. De tijdsregistratie maakt de glijbaan extra bijzonder. “We zijn er trots op als één van de eerste campings in Nederland een Crazy Cone glijbaan in ons zwembad te hebben. Het bijzondere is dat dit type glijbaan zonder banden gebruikt kan worden, waardoor er een nog snellere tijd neergezet kan worden. De trechtervormige uitloop en de daglichtringen maken de glijbaan zeer spectaculair”, zegt Mariska Eshuis, directeur van de Zandstuve.
Het vijf sterren kampeerdorp breidt met deze attractie het bestaande zwemparadijs behoorlijk uit. Met de Crazy Cone glijbaan wil de Zandstuve graag iets extra’s doen voor kinderen in de leeftijdscategorie van zeven jaar en ouder. Eshuis: “Naast het uitgebreide animatieprogramma, dat al jaren succesvol draait, is dit een mooie aanvulling op onze faciliteiten. We merken daarnaast dat waterpret op het vakantieadres een steeds belangrijker en populairder criterium bij de vakantiekeuze voor gezinnen met kinderen wordt”. Naast de glijbaanrace was er muziek, volop animatie en een ballonnenclown. De gratis entree trok veel mensen naar het zwemparadijs. Met twee spectaculaire glijbanen hoop de camping een regiofunctie te vervullen voor zwemuitjes.
Kampeerdorp De Zandstuve is een kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in een mooie landelijke omgeving in Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken en prachtige (glamping) accommodaties. De camping is landelijk bekend van TV en dankzij alle bewoners van Stuufeiland, waaronder Cobus de uil en het professionele animatieteam. Meer informatie is te vinden op de website van het kampeerdorp: www.zandstuve.nl.

zandstuve 1

zandstuve 2

zandstuve 3

zandstuve 4

zandstuve 5

zandstuve 6

zandstuve 7

zandstuve 8

zandstuve 9

zandstuve 10

zandstuve 11