Bostheater ontvangt 5.000 euro van TVM foundation!

Bostheater ontvangt 5.000 euro van TVM foundation!

Stichting ProGram heeft een vette cheque gekregen voor de renovatie van het bostheater. Namens de TVM Foundation overhandigde bestuurslid Dirk-Jan Klein Essink een cheque ter waarde van 5.000 euro aan het bestuur van ProGram in handen van voorzitter Ronald Belser.
‘Laat dromen uitkomen met de TVM Foundation’, zo luidt de slogan van het fonds voor leden en medewerkers van TVM. Met gelden uit het fonds worden allerlei maatschappelijke projecten gesteund. Als maatschappelijk betrokken ondernemer deed Henk Brink van transportbedrijf Brink XL uit Hardenberg een aanvraag voor het opknappen van het bostheater. En dat werd gehonoreerd door het foundationbestuur, dat onder voorzitterschap staat van voormalig Tweede Kamerlid Joop Atsma. “Het openluchttheater is een mooi project dat voldoet aan onze voorwaarden. Wat het project mooi maakt is de samenwerking met de lokale bedrijven die hebben meegeholpen aan de renovatie door het leveren van materiaal en uitvoering van het werk. Samen staan we echt sterker! Het openluchttheater zet Gramsbergen op de kaart. Er kunnen vele mooie voorstellingen worden gegeven. Fantastisch dat een donatie zoveel mensen uiteindelijk samenbrengt”, aldus Dirk Jan Klein Essink.
TVM is een verzekeraar met een coöperatieve structuur: we bestaan dankzij onze leden. Daarom doen we graag iets terug. Daar komt bij dat we altijd nauw betrokken zijn bij de wereld om ons heen. Beide aspecten komen samen in de TVM Foundation. TVM geeft jaarlijks een deel van haar winst aan de stichting; leden en medewerkers kunnen met dit geld hun plannen voor een betere leefomgeving realiseren. Stichting ProGram heeft afgelopen jaar het bostheater volledig gerenoveerd door de aanleg van een verhard terrassenstelsel, de aanschaf van ruim driehonderd stoelen, verbetering van de toegang en de realisatie van een opslagruimte. Het bestuur is erg blij met de gift van de TVM Foundation en de bemiddeling van Brink XL. De Gramsberger stichting spaart nu voor de tweede fase van het project, over overkapping van het podium zodat men bij optredens minder afhankelijk is van het weer.

cheque-bostheater-1

cheque-bostheater-2

cheque-bostheater-2

cheque-bostheater-5

cheque-bostheater-4