Bijna 1.000 tieners 3e editie Teen Party XL

Bijna 1.000 tieners komen af op derde editie Teen Party XL in Hardenberg

De derde editie van Teen Party XL in Evenementenhal Hardenberg op zaterdag 28 mei was goed voor bijna 1.000 feestende tieners. Afgelopen weekend kwamen tieners uit de hele omgeving naar Hardenberg toe om te feesten. De mannen van StukTV traden op en met succes. Het dak ging eraf en de dj’s maakten er één groot feest van. Verder stond de avond in het teken van een mega schuimparty wat ook kon rekenen op veel positieve reacties van de tieners.

“Het was een te gekke avond”, zegt Renée Reinders namens Evenementenhal. “Er waren meer bezoekers dan tijdens vorige edities en daarmee neemt de populariteit toe van de tienerparty’s. Al jaren houden wij Pump Up the 90’s voor volwassenen, maar nu zijn we ook druk bezig om onvergetelijke avonden voor tieners te organiseren. Deze editie met bijna duizend bezoekers geeft veel vertrouwen voor de volgende, vierde editie. Die volgende editie van Teen Party XL vindt plaats op zaterdag 16 juli.”

Meer informatie over Teen Party XL is te vinden op www.teenpartyxl.nl. Ook is Teen Party XL te volgen op Facebook: www.facebook.com/teenpartyxl en Instagram: www.instagram.com/teenpartyxl.

teenagexxl 15

teenagexxl 12

teenagexxl 11

teenagexxl 10

teenagexxl 9

teenagexxl 8

teenagexxl 7

teenagexxl 6

teenagexxl 5

teenagexxl 4

teenagexxl 3

teenagexxl 2

teenagexxl 1