Bierpop met Sanne

8 november 2015 Fotoreportages

Miss Montreal presents Het Gezelligste Festival van het Oosten: Bierpop met Sanne in de Evenementenhal. Dat staat op de website. En verder   ………Wat hebben bier en goede muziek gemeen? Het is allebei ONMEUNIG LEKKER. Dat vindt MISS MONTREAL ook. Zij lust wel een biertje op zijn tijd. Muziek, bier, bier, muziek: dat hoort gewoon samen. En nu pas ECHT, want nu is er BIERPOP. Georganiseerd door Miss Montreal zelf. Het is wat het is. En het wás wat het wás! Bier en goede muziek. Simpel. Lekker. Met een super Line up.

Wat te zeggen van Handsome Poets? Op 13 februari 2014 traden ze tijdens de Olympische Winterspelen in Sotsji in het Holland Heineken House op. Tijdens hun optreden werden schaatssters  Margot Boer en Ireen Wüst gehuldigd.?  Met Nielson, de man die van de Herman Brood Academie in Utrecht af kwam, waar hij zich specialiseerde in het rappen.  Met Coen & Sander van de gelijknamige show Coen en Sander Show, het Nederlands radioprogramma met Coen Swijnenberg en Sander Lantinga dat sinds augustus te horen is op Radio 538.  Met de heren van Bökkers, bekend van de Zwarte Cross waar ze vaste gasten zijn. Hun naam blijft groeien, net als de veelbesproken livereputatie met een opwindende mix van Normaal nummers en eigen werk. Bökkers, niet alleen een ode aan de uitvinders van de boerenrock, maar ook een stomende blues en rock ‘n’ roll machine. En met Rondé, dat ontstond in het voorjaar van 2014 uit een schoolopdracht van de eerder genoemde Herman Brood Academie, dat de 3FM Serious Talent Award 2015 won!

En natuurlijk Miss Montreal, Roos-Anne Hans zelf! Miss Montreal is de band die onder haar leiding staat, de bekende in Dedemsvaart geboren Nederlands singer-songwriter die zichzelf begeleidt op gitaar. De band bestaat verder uit Kobus Groen, Michi Schwiemann, Thijs Rensink en Peter Hendriks. Zij zorgde er voor dat de Evementenhal totaal uitverkocht was (6.500 bezoekers?). Ja, het was vol in de Evenementenhal!