Beerze Bulten: Giga Konijnenhol officieel heropend

14 oktober 2017 Nieuws

Donderdag werd het Giga Konijnenhol van vakantiepark Beerze Bulten ‘Tijd voor vrije tijd’ officieel heropend in aanwezigheid van veel genodigden. Het overdekte speelparadijs was afgelopen winter verbouwd door Bouw- en Aannemingsbedrijf Webbink uit Vriezenveen. Er was door veel partijen hard gewerkt om de klus voor 1 april 2017 te klaren. Na een druk seizoen was het nu tijd voor de officiële opening van het vernieuwde huis van Bultje het Konijn. Uiteraard was Bultje hierbij aanwezig. Daarnaast leverden Herman van Veen en Mark Haayema een leuke bijdrage aan het openingsfeest.

Herman van Veen overhandigde Bultje het Konijn de sleutel van zijn groots vernieuwde huis in het bijzijn van de genodigden. Daarnaast heeft de Bultje Foundation, de stichting van Beerze Bulten die kinderen helpt die om wat voor reden dan ook ‘geen kind kunnen zijn’, een cheque overhandigd van €1000 aan de Lot’s Foundation. Deze stichting komt op voor de rechten van kinderen en Herman van Veen is aan deze stichting verbonden.

Vernieuwd in 2017.

Naast een verbouwing van het bestaande gedeelte is er aan 3 kanten een uitbreiding gerealiseerd en zijn er nieuwe speelvoorzieningen geplaatst met een hoogte tot 10 meter. Daarnaast bevindt zicht er een nieuwe horeca, comfortabele lounge en 4 innovatieve en bowlingbanen met een concept dat uniek is in Europa.

Giga Konijnenhol.

Het Giga Konijnenhol is in 1999 officieel geopend door Prinses Margriet en sindsdien een groot begrip in de regio. Het overdekte speelparadijs met theater en horeca biedt het gehele jaar door een plaats voor kinderfeestjes, dagrecreatie, evenementen, schoolreizen, en sinterklaas- en kerstfeesten. Daarnaast is het als overdekte faciliteit een belangrijke schakel voor het vakantiepark, in combinatie met het binnen- en buitentheater waar theatershows en musicals worden opgevoerd met Bultje het Konijn.