Basketballvereniging Second Dribble bedankt sponsoren

Basketballvereniging Second Dribble bedankt sponsoren

Zaterdag 28 mei sloot Basketballvereniging Second Dribble haar seizoen af met een attractief, bijzonder programma. De sponsoren van nieuwe rolstoelen werden hartelijk met een bloemetje bedankt.

Daan Heemskerk gaf enthousiast een clinic voor de mini’s tot 10 jaar en voor de 10-12 jarigen. Vervolgens Tips & Tricks van Erwin Frijling samen met Niels Bunschoten. De dunks waren niet mis, dit alles had een hoge ‘wow’ factor.

En dan het bijzondere tintje aan de dag; de nieuwe basketbalrolstoelen die bedoeld zijn voor nieuwe leden en promotiedoeleinden. Zo kunnen mensen met wat voor beperking dan ook het rolstoelbasketballen uitproberen. Ervaren wat het met je doet. Bert Schonewille, bestuurslid SD, bedankte alle sponsoren, met name de Rabobank Vaart & Vechtstreek, Exello Products en de Toren Ondersteuningsfonds. Zij zorgden er voor dat de aanschaf van de vier nieuwe rolstoelen mogelijk werd.

De rolstoelbasketballers gaven samen met valide basketballers een demonstratie. De sponsoren bleven met belangstelling kijken en nog even napraten. ‘Ik heb er geen verstand van, maar het is leuk om te zien. Jullie zijn lekker fanatiek bezig,’ zei een sponsor.

In de driepunter contest won Reinier Slotman. Klasse! Aansluitend speelden de valide basketballers een toernooi. Veel oud- leden speelden een potje mee. Ze waren dit zeker nog niet verleerd waren, jong en oud.

Kortom: een fijne, gezellige, sportieve dag. Buiten heerlijke broodjes hamburgers of worst. Iedereen – spelers, sponsoren, ouders en belangstellenden – kletsten met elkaar. Een geslaagde dag! Volgend jaar bestaat Second Dribble 40 jaar. Dit gaan zij nog grootser vieren. Voor meer info of een keer meetrainen: www. second-dribble.nl

Met dank aan Margret Ester voor de bijdrage en de door haar ter beschikking gestelde foto’s waaronder een paar van foto Gea.

secdrib 4

secdrib 3

secdrib 2

secdrib 1

secdrib 7

secdrib 6

secdrib 5