ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse 2017 startte vanaf De Kleine Belties

6 september 2017 Evenementen

ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse 2017 startte vanaf Vakantiepark De Kleine Belties.

Vier dagen lang wordt er rond gefietst in het Vechtdal. Gister was de start vanaf De Kleine Wolf in Stegeren. Zo’n 1500-1600 deelnemers genoten! Vandaag kon gestart worden vanaf Vakantiepark De Kleine Belties en Camping Recreatiecentrum Besthmenerberg.  VechtdalDichtbij ging in de regen een kijkje nemen bij de starttafels en de stempelposten bij de eerste. Door het minder goede weer kwamen de deelnemers wat later aan de start. 

Voor de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse 2017 zijn er weer verschillende prachtige routes uitgezet. Er zijn kortere (40 km) en langere (60 km) fietsroutes. Alle routes hebben hun eigen thema en ook zijn ze geheel gemarkeerd zodat u de fietsroutes eenvoudig kunt volgen. De routekaarten worden, per dag,  bij de start uitgereikt. De leidraad: Het is een recreatieve fietstocht waarbij 20 km /u hard zat is. Elke dag kan men bij de start bepalen om de lange of de kortere fietsroute te gaan doen. Ook krijgt men informatie mee over bezienswaardigheden onderweg die de moeite waard zijn om even te bekijken. Het maakt de fietstocht nóg leuker!

Tijdens de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse starten we alle dagen vanuit een andere startplaats. Meer informatie vindt u op de pagina startplaatsen. U kunt elke dag starten tussen 8.30 en 11.30 uur. Om 17.00 uur sluit de laatste stempelpost. Op de eerste en de laatste dag is er één startplaats, maar op dag twee en drie van de vierdaagse zijn er twee startplaatsen.