Actrice IJsbaanvereniging kan niet meer over straat

13 maart 2016 Nieuws

Actrice IJsbaanvereniging kan niet meer over straat.

Na het winnen van een Oscar – door Herma Maat uit Schuinesloot voor het filmpje (klik hier) van IJsbaanvereniging Nooitgedacht Slagharen e.o. – kan ze niet meer over straat. Achter kliko’s en bosjes zitten fotografen verstopt die een moment uit haar leven willen vastleggen.

Dit bizarre leven begon nadat in het kader van de Clubkas Campagne van de Rabobank een korte film gemaakt door TV Coach uit Slagharen. Herma Maat speelt hierin samen met Merle Bakker, één van de hoofdrollen. Herma ontving vorig weekeinde een Oscar voor beste actrice in een korte buitenlandse film.

“Ik kan niet eens normaal naar de supermarkt”, lacht Herma, die de humor er wel van in kan zien, ” ik weet nu hoe Silvie van der Vaart, zich voelt. Op iedere hoek staan ze te wachten, of ze duiken op de meest onverwachte momenten op. Ze liggen soms uren achter de heg bij de buren. Maar het zal wel weer overgaan”, eindigt Herma die verder geen carrière als actrice ambieert.

Alle acteurs het betreffende filmpje zijn net terug vanuit Hollywood en pakken het dagelijks leven weer op. Het bestuur hoopt alleen maar dat Rabobank-leden voor de vereniging zullen stemmen. “Want daarom is het allemaal begonnen”. Deze bijzondere gebeurtenissen gaan steeds meer lijken op een verhaal uit een van de roddelbladen. Of zou dat ook zo kunnen zijn? Het verhaal rond de campagne van de IJsbaanvereniging voor geld voor nieuw meubilair is nog niet ten einde. En de campagne ook nog niet.

herma maat web

Fotobijschrift: Paparazzi op de loer naar hoofdrolspeelster IJsbaanvereniging