Gashouder: cabaret en jeugdvoorstelling

23 januari 2016 Evenementen

Gashouder: cabaret en jeugdvoorstelling. Het weekend van 30 en 31 januari a.s. bruist het in de Gashouder in Dedemsvaart van de activiteiten. Er vinden twee voorstellingen plaats voor groot en klein. Zaterdagavond is er een geweldige cabaretvoorstelling van het duo Lankmoed en zondagmiddag een vrolijke voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar.
Lankmoed was in 2011 de onbetwiste publieksfavoriet op het fameuze Cameretten Festival. Daarmee treden ze in de voetsporen van winnaars als Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen en Marc-Marie Huijbregts. Dat belooft dus wat! Vorig seizoen stond Lankmoed al met veel succes in de Gashouder (Cabaretteketet) en nu zijn de NederVlaamse mannen terug met ‘Onvergetelijk’ hun tweede avondvullende voorstelling. In een wervelende mix van fantastische muziek, geweldige mimiek en aanstekelijke humoristische verhalen vertelt Jan over zijn kersverse vaderschap en Peter over de zorgen die heeft over zijn moeder. Allemaal zeer herkenbaar. Kortom meesterlijk muzikaal totaalcabaret op zaterdag 30 januari aanvang 20.15 uur.
Zondagmiddag gaan de deuren van de Gashouder wagenwijd open voor het kleine publiek. Kinderen vanaf 2 jaar kunnen komen kijken en luisteren naar de vrolijke avonturen van Brammetje Boterhammetje. Een voorstelling van de acteurs van Sesamstraat, Pino en Lot.
Brammetje Boterhammetje wil graag groot zijn… daarvoor moet hij héél veel eten. Dat gaat hij doen bij zijn Tante in Amerika. Onderweg beleeft hij allemaal spannende avonturen. Of het goed af gaat lopen met Brammetje? Kom maar kijken! En neem je papa, mama, opa, oma, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee! Alle kinderen mogen verkleed komen! We maken er met z’n allen een feestje van op zondagmiddag 31 januari aanvang 15.00 uur.
Informatie en kaartverkoop via www.gashouderdedemsvaart.nl.

9. Persfoto Lankmoed - Onvergetelijk - naamsvermelding Susanne Gilsing

10. Sesamstraat actrices _ foto Nicole van Schaiijik-