Protos: 4 regionale teams in halve finale

31 december 2015 Evenementen

Protos: 4 regionale teams in halve finale

Van de site van Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. ‘De kwartfinale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi werd weer een groot voetbalfeest met volle sporthallen, sfeervolle ambiances, supporters van verschillende clubs, die met elkaar feest vierden, spannende wedstrijden, beslissingen in de slotfase, veel doelpunten en spektakel. Verrassingen waren er ook, want de finalisten van vorig jaar DZOH en Nieuw Buinen werden uitgeschakeld. HHC toonde zich opnieuw oppermachtig en lijkt de grote favoriet voor de titel van de 39ste editie. De organisatie kijkt met tevredenheid terug op de kwartfinales, die uitstekend verliepen en die de spelers en de toeschouwers weer veel plezier hebben opgeleverd.’

Zaterdag 2 januari 2016 gaat het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi vanaf 18.00 uur verder met de halve finale, die in vijf sporthallen wordt verspeeld. De poule-indeling is als volgt:

  • Angelslo Emmen: sc Erica, MSC, Hodo, EMMS, De Weide.
  • Dedemsvaart: Hoogeveen zondag, HHC, Lutten, Ter Apel ’96, Elim.
  • Dalen: Dalen, Achilles 1894, Bergentheim, Ter Apel ’96, SVBO (zon).
  • Hoogeveen: Noordscheschut, Emmen, Rolder Boys, Zwartemeer, Germanicus.
  • Zwartemeer: Klazienaveen, Titan, HZVV, CEC, Beilen.

25 Teams bleven er dus over uit de kwart finales. Vier clubs komen uit de regio van VechtdalDichtbij.  EMMS gaat naar sporthal Angelslo in Emmen, Lutten en HHC spelen in de Citadel in Dedemsvaart en Bergentheim gaat naar ’t Grootveld in Dalen.

Bekijk een aantal foto’s uit sporthal de Beek van gisteravond van de wedstrijd SCD ’83-HHC die in 0-4 eindigde.

protoskw 7

protoskw 6  protoskw 4

protoskw 5

protoskw 2

protoskw 1