6de editie CSI3* Ommen, pure paardensport

4 augustus 2015 Evenementen

De zesde editie van Jumping de Driehoek vindt plaats van 5 tot en met 9 augustus op De Driehoekhoeve in Ommen (Stegeren). Ook dit jaar heeft het concours de status CSI3*. Dit betekent dat naast de nationale rubrieken er ook een groot aantal internationale springrubrieken op het programma staan. Topruiters uit binnen en buitenland verschijnen aan de start in rubrieken tot een hoogte van 1.55m! Het is voor de ruiters een wedstrijd waar ze belangrijke punten kunnen behalen voor de wereldranglijst voor springruiters. (Longines Rankings).

Op het wedstrijdterrein rondom De Driehoekhoeve is een ruim opgezet strodorp met gezellige winkeltjes, een VIP paviljoen voor sponsoren en 400 tijdelijke stallen waar de paarden gestald zijn tijdens het concours. Er is een Kids Paddock voor de kleinste supporters en een ruime overdekte tribune voor de bezoekers. Op zondagmiddag wordt de Grote Prijs van het Vechtdal verreden.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooi en sportief evenement, waarbij topsport en gezelligheid voorop staan! En ….. de entree is gratis!

De familie Schuttert wenst iedereen veel plezier op Jumping de Driehoek 2015!

Voor meer info zie www.jumpingdriehoek.nl

Hieronder treft u een impressie aan van het evenement in 2014