45ste Dedemsvaria: gevarieerd muziekprogramma

45ste Dedemsvaria: gevarieerd muziekprogramma.

Over iets meer dan een maand is het al weer zo ver. Tijdens de 45e editie van de Dedemsvaria kunnen de bezoekers weer volop van (live) muziek genieten. Samen met de horecapartners Henk Brand, Frits van ’t Zand en de familie de Wagt heeft Dedemsvaria bestuurslid Pieter Brouwer de invulling van het muziekprogramma geregeld.

Woensdagavond 3 augustus wordt in de feesttent een zogenaamd open podium georganiseerd met de Dedemsvaartse coverband “Empire”. Zangers, zangeressen en muzikanten kunnen zich via www.dedemsvaria.nl opgeven om deel te nemen aan het laagdrempelige open podium.
Donderdagmiddag speelt de 6-koppige countryband “Stoney” in de feesttent en ’s avonds staat de formatie “Spinrock” met frontvrouw Sabine Uitslag op het podium. De blonde Sabine is voormalig lid van de Tweede Kamer (CDA).

Rocken en (mee)zingen
Vrijdagmiddag spelen “The Boogie Dogs” lekkere rock and roll à la Jerry Lee Lewis. ’s Avonds kunnen de bezoekers aan de Dedemsvaria genieten van entertainment op topniveau met de zevenmans formatie “JetSet Live”. Op de website van deze band lazen wij het volgende: ‘Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Dit alles aangevuld met een live VJ-beelden op LED screen. Kortom een genot om naar te kijken’.
‘De slotavond op zaterdag wordt ingevuld door de “Ik hou van Holland”-band. Wij verwachten dat dit een groots Hollands meezingfestijn gaat worden’, aldus Pieter Brouwer. De twee pauzes van de band worden ingevuld door een Radio NL DJ die ook een aantal “hebbedingetjes” aan het publiek gaat geven. Pieter: ‘In de aanloop naar de Dedemsvaria krijgen wij reclamespots op Radio NL’.

Dedemsvaria-open-14

Dedemsvaria-open-5