2e editie ‘Doen in de regio Hardenberg’

15 maart 2016 Nieuws

Ook dit jaar slaan de promotiestichtingen uit Hardenberg, Dedemsvaart en Gramsbergen en de gemeente Hardenberg de handen ineen voor de gezamenlijke promotie van de evenementen in de regio Hardenberg. Een 2e editie van de krant ‘Doen in de regio Hardenberg’ is het resultaat. Deze bewaareditie boordevol regionale evenementen en activiteiten wordt in een oplage van 100.000 stuks huis-aan-huis verspreid. Vers van de pers werd op dinsdag 15 maart het eerste exemplaar overhandigd aan burgemeester Peter Snijders. Dat gebeurde tijdens een werkbezoek van B&W Hardenberg aan de scheepstimmerwerf Vechtezomp en aan het openluchttheater Gramsberger Bosje, waarvan de renovatie inmiddels zichtbaar mooie vormen gaat aannemen. Het waren de voorzitters Ronald Belser van ProGram en Maikel van Marle van Dedemsvaria die tijdens die frisse namiddag aan Peter Snijders dat eerste exemplaar van ” Doen in de regio Hardenberg’ overhandigden. In tegenwoordigheid eveneens  van Marjolein Brunink en Roelie Brink van SHP en Cor van Dalen, secretaris van ProGram.

De krant ‘Doen in de regio Hardenberg’ is een initiatief van Dedemsvaria, Dedemsvaartse Middenstand Centrale (DMC), Stichting ProGram en Stad Hardenberg Promotie (SHP) en in samenwerking met de gemeente Hardenberg tot stand gebracht. In deze 2e editie staat een overzicht van de vele evenementen en activiteiten die tot en met juli 2016 te doen zijn in de regio. Inmiddels wordt er alweer hard gewerkt aan de zomereditie, die na verwachting begin juli uitkomt.

In totaal werden bijna 100.000 exemplaren ‘Doen in de regio Hardenberg’ gedrukt, waarvan 95.000 huis-aan-huis worden verspreid in Weekblad De Toren en Hoogeveense courant. De overige exemplaren komen te liggen bij diverse campings, bibliotheken, supermarkten en andere openbare gelegenheden. De krant is ook online te lezen op www.dekrachtvangewoondoen.nl.

doeninregio 1

doeninregio 4

doeninregio 2

doeninregio 6

doeninregio 3

doeninregio 5

Doen 10