12-11>>Pump up 90’s! Mental Theo! .. en meer

14 juni 2016 Evenementen

Mental Theo treedt op tijdens Pump up the 90’s in Hardenberg

De eerstvolgende editie van Pump up the 90’s in Evenementenhal Hardenberg vindt plaats op zaterdag 12 november 2016. Nakatomi, DJ Jean, Cappella en Mental Theo zijn de artiesten die gaan optreden. De kaartverkoop is inmiddels begonnen via www.pumpupthe90s.nl.

Pump up the 90’s is al jarenlang een begrip in Hardenberg en ver daarbuiten. Elke editie is steevast uitverkocht met 6.500 feestgangers. De beurshallen van Evenementenhal worden speciaal voor dit feest volledig omgetoverd tot een muziekparadijs.

De dj’s nemen de muziekliefhebbers mee naar een knallend jaren’90 feest. Dat betekent een avond vol happy hardcore, een vrolijke variant van hardcoremuziek. Bijna iedereen die is opgegroeid in de jaren’90 kan zich die muziek nog herinneren als de dag van gisteren.

Tickets zijn online te koop voor 17,50 euro via www.pumpupthe90s.nl. Pump up the 90’s vindt dit najaar niet alleen in Hardenberg plaats, maar ook in Gorinchem en Venray. In Venray treden op zaterdag 22 oktober Darkraver, Klubbheads, Flamman & Abraxas en Mental Theo op. In Gorinchem is het op zaterdag 10 december de beurt aan DJ Jean, Flamman & Abraxas, Darkraver en Charly Lownoise.