HHC: de derde van de tweede driepunter!

6 november 2016 Nieuws

HHC Hardenberg scoort de derde goal van de tweede driepunter! De weg omhoog in de Tweede Divisie is gevonden?!

hhcjongvitesse-23

Het was een relaxt sfeertje op de Boshoek voorafgaand aan de wedstrijd tegen Jong Vitesse. De supporters geloofden er weer in na de eerste winst uit bij Jong Twente. Maar de wedstrijden was amper een minuut oud toen het team van interim coach Gert Jan Karsten toch weer op 0-1 kwam. Schrik alom. Maar vijf minuten voor rust stelde HHC verdiend orde op zaken. Het was Mark Veldmate die er voor zorgde dat de ploegen met een gelijke stand de kleedkamer konden opzoeken nadat Shkodran Metaj vlak daarvoor was uitgevallen en Johan Wigger hem was komen vervangen. Na rust ontstond er een levendige wedstrijd. Het publiek genoot, velen al  Bierse kledij, ook al omdat er een feestelijke derde helft zou volgen. Want na de wedstrijd  zou in de kantine HHC’s Oktoberfest losbarsten. Na een kwartier spelen kwam HHC op voorsprong door wie anders dan captain Glenn Kobussen. Hij knalde de bal van rechts hard het Jong Vitesse doel in. Glenn werd later ook terecht tot ‘man of the match’ gepromoveerd, zo schalde uit de luidsprekers. HHC speelde goed maar toch bleef het spannend, de Arnhemmers hadden niet voor niets een doelsaldo van 25 voor maar ook trouwens 26 tegen. Ze bleken een taaie opponent.  In de allerlaatste minuut van de blessuretijd kwam de ploeg van interim-trainer Gert Jan Karsten zelfs nog op 3-1. Johan Wigger schoot een vrije trap fraai in het net. HHC staat niet meer onderaan!